A Szerencsejáték Zrt. február közepétől bevezeti a hétközi Totót, megteremtve a lehetőséget annak, hogy az érdeklődők olyan, a Tippmixen is népszerű kupamérkőzések és bajnokságok (pl. Bajnokok Ligája, Európa Liga) labdarúgó mérkőzéseire is fogadhassanak, amelyeket hét közben játszanak.
Mindez nem érinti a hagyományos, hétvégi programot, hanem a kínálat, a lehetőségek bővítésére kerül sor. Mivel ugyanazon játék fogadási gyakorisága változik meg, a Totó és a Góltotó várható főnyereménye is fordulóról fordulóra halmozódik. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a hétközi fordulóban nem lesz telitalálat, akkor a képződött nyereményalap a hétvégi forduló nyereményalapját növeli. Ez fordítva ugyanígy igaz: a halmozódó főnyeremény összege akár a hétközi fordulóban is megnyerhető!
 
A hétközi fogadási fordulók hétfőn kezdődnek, záró időpontjuk – a programba vett mérkőzések időpontjától függően – változó, kedd, szerda vagy csütörtök lehet.
 
Az első hétközi fogadási forduló 2011. február 14-én indul.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyero.blog.hu/api/trackback/id/tr742647105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása