Az előző héten annyi meccs lett meglepetés, hogy az eheti nyereményalap nagyjából tizenhét millió lesz. Úgyhogy elég tisztességes summát lehet majd hazavinni.

A Bayern München – Hoffenheim találkozót minden fórumon, és Dzsugasz barátom is fix  1-esre tippeli. Mivel az elmúlt hat otthoni meccset zsinórban hozták, esélyes is az egyes. 
A Frankfurt – Bayer Leverkusen az idegen csapatnak áll. A 2-es eredményt alátámasztja, hogy az Eintracht idén még képtelen volt a hálóba találni, míg a Leverkusen tíz idegenbéli meccséből hetet nyert.
A Schalke – Freiburg találkozóval kapcsolatban nincs konszenzus itt a Nyerő blogon. Dzsugasz szerint idegenbeli döntetlenje után, végre otthon is nyer a Schalke, azonban azt is látni kell, hogy a Freiburgot tavaly november óta senki sem tudta megverni. Véleményem szeint X a jó tipp.
A VfB Stuttgart – Nürnberg meccsre jó tipp lehet az X. A Stuttgart nyerés után döntetlen érhet el Dzsugasz szerint, más szerint (ez ugye én vagyok :) otthon a Stuttgart esélyesebb a három pontra.
A Wolfsburg – Hamburg. Jó az X, Dzsugasz lakonikus megjegyzése szerint. Ebben például egyetértünk.
A Kaiserslautern – Dortmund meccsen eldőlhet a bajnokség sorsa. Ha a Dortmund nyer, bajnok. Jelenleg 12 ponttal vezeti a tabellát. dzsugasz szerint 2-es a jó tipp, azaz nyernek és bajnokok. Nem igazán értünk egyet. A meccs X lesz, mert ekkora előnynél megkockáztatható egy klazább eredmény, hogy aztán a saját szurkolóik előtt tegyék fel a pontot az í-re.
Az 1. FC Köln – Mainz tippje: Bayern verés után otthon döntetlen. Ez meglepetés lenne, mert egyik csapat sem gyakran osztozik a pontokon. Olyannyira, hogy a Mainz vendégként eddig mindíg vagy nyert, vagy kikapott. Az én tippem 1. 
A Werder Bremen – Hannover. Dzsugasz véleménye szerint nagyon kéne már nyernie otthon a Brémának, és ez alátámasztja az 1-es. Mivel nem tudom cáfolni: legyen.
És jönnek az olaszok. Milan – Parma egyes. Biztos hazai siker. Tutti Milán. Mindenki más szerint. Csak aztán ne ez a 2-es hiányozzon a 13+1-hez! Én szóltam.
Két egyforma csapat a Roma és a Napoli, így -állítólag- tiszta X lesz. Némi sansz adható az Róma 1-esének, mégiscsak otthon játszanak, ráadásul a Stadio Olimpicóban nemigen kaptak még ki. Igaz utolsó két meccsükön csak egy pontot sikerül begyűjteni.
Gyengék a lilák. Palermo – Fiorentina: 1. Sanszos, hiszen a Palermó az előző hét meccsét pontveszteség nélkül abszolválta. Viszont minden sorozat megszakad egyszer (már persze akkor, ha nem matematikai sorozatról beszélünk! :).
Dzsugasz szerint -aki saját elmondása szerint fél órát töltött a tippjei csiszolására-, Brescia – Lazio: kettes, merthogy jobbak a Rómaiak. Milyen egyszerű is lenne, ha ez így működne! A tippem X.
Tuti döntetlen a Sampdoria – Bologna. Pedig a Samdória képes lehet otthon nyerni, ami nem lenne nagy meglepetés.
A +1, a hab a tortán. Reméljük a tapasztalat, a népi bölcsesség mondatja Dzsugasszal, hogy a nagy csapatok általában ikszel. Ennek ellenére 2-es a tippje a Juventus – Internazionale meccsra. Hát nem egy csavaros észjárású az én kedves kollégám?

A bejegyzés trackback címe:

https://nyero.blog.hu/api/trackback/id/tr432653296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása