Mobilon is nézhető a BL

 2011.02.15. 16:21

Ma estétől ismét indul a Bajnokok Ligája a TV2-n, és mostantól már nemcsak tévén és interneten, hanem akár mobilon is követhetőek a TV2-n élőben sugárzott mérkőzések.


A meccseket keddenként élőben láthatják a nézők a TV2 képernyőjén, Hajdú B. István helyszíni közvetítésével, szerdánként pedig a PRO4-en nézhetik meg azok, akik lemaradtak róla vagy szeretnék újra megnézni a legszebb gólokat. Ugyanitt, a TV2 Csoport legfrissebb kábelcsatornáján látható péntek esténként a BL Magazin, amelynek ismétlését szombatonként a TV2-n nézhetik meg a focirajongók. 

A Bajnokok Ligája döntőjét május 28-án, szombaton este láthatják a nézők a TV2-n! A Bajnokok Ligája sztárcsapatainak TV2-n sugárzott meccseit, a T-Mobile Mobil TV szolgáltatással rendelkezők akár útközben a mobiltelefonjukon is nézhetik. A Mobil TV Alap vagy Napi csomaggal számos csatorna adásán túl így most már a TV2-n közvetített izgalmas mérkőzésekről sem maradnak le a focirajongók.

Bővebb információk a BL Mobil TV szolgáltatásról és a Bajnokok Ligájáról:

http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1101_bl

http://bl.tv2.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyero.blog.hu/api/trackback/id/tr232663211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása